Muzica ingerilor

Ati auzit de Erik Berglund si muzica lui vindecatoare? Sper cu tot dragul sa ajung sa il ascult live. In curand vor veni si Jasmuheen si chiar Dalai Lama.  De ce mi-a atras atentia? Muzica lui deschide cerurile… muzica lui vindeca.

Avem si noi un om minunat care face acest lucru, un roman, un artist e vorba de Gheorghe Zamfir. El aude muzica ingerilor si la fel… muzica lui deschide cerurile. Gheorghe Zamfir, supranumit „geniul naiului” s-a nascut la Gaiesti, langa Bucuresti, in 1941.  Zamfir compune coloana sonora a mai multor filme, cum ar fi celebrul film al regizorului Sergio Leone – „Once Upon A Time in America” sau soundtrack-ul din „Karate Kid”, ca si binecunoscutul film „The Tall Blonde Man with One Black Shoe”. A avut milioane de discuri vandute, concerte cu casa inchisa (25.000 de persoane la Teatrul Antic din Efes, Turcia) si a primit elogii din partea tuturor statelor lumii…

Sa trimitem cu totii un gand de Lumina acestui artist minunat, Gheorghe Zamfir pe care il iubesc …. Muzica lui pentru mine, inseamna acasa…

Muzica lui Erik Berglund este inspirata de ingeri si este menita sa eleveze si sa vindece acele parti din noi care au nevoie de frumusete si vindecare. Erik este si un vindecator sensibil, a carui viata a impresionat mii de oameni, prin ateliere (workshops), retreat-uri si sesiuni private de vindecare. El mareste energia grupului in cadrul unor conventii, conferinte si simpozioane.

Erik a contribuit la intalniri cum au fost: deschiderea portalului 11:11 in Egipt, cea de-a 25-a aniversare a Natiunilor Unite, Intalnirea Maestrilor din Noua Zeelanda, intalnirile Lucratorilor intru Lumina din Australia si Florida, Descoperirea Vietii din Viena, Conferinta de Spiritualitate din Brazilia, Festivalul Corp-Minte-Spirit din Londra, Festivalul Pamantului din Texas, Festivalurile Wesak din Mount Shasta si Germania, Whole Life Expos, Congresul Mondial al Iluminarii si Conferintele Grupului Avatar.

Erik a gazduit, de asemenea, Mount Shasta Millennium, o intalnire internationala a Lucratorilor intru Lumina, ce are loc in California, in fiecare vara. Erik a sustinut mai multe ateliere, pe teme cum ar fi: abundenta, relatiile, dar si seri de harpa si vindecare. In anul 2005 a tinut un workshop la Bucuresti si a participat ca invitat de onoare la Festivalul INIMA REGINEI MARIA; de la Balcic, Bulgaria. In anul 2006 a venit la Bucuresti pentru un atelier (workshop) la Bucuresti si a sustinut deschiderea de portaluri energetice pentru Romania, la Tusnad, in cadrul unei actiuni organizate de catre Editura FOR YOU.

In anii 2007 si 2008 a tinut workshopuri la Bucuresti, unde a avut un succes enorm si binemeritat. Erik calatoreste in toata lumea, ducand, cu harpa lui, mesajul ingerilor, mesaj de iubire si vindecare profunda. (Editura for You)

Comments

  1. baciu fulas viorica says:

    beautiful……………………..frumos, divin, plin de dragoste…………………………………..

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

Infolight SRL, CUI 28540361, J40/6397/2011, RO16RNCB0285122216070001 RON si RO86RNCB0285122216070002 EUR, BCR Unic Bucuresti.

Acest site functioneaza sub incidenta Drepturilor de Autor.
Toate drepturile rezervate Karyn Maria Taulescu.

Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

Alături de 8,314 alți urmăritori

%d blogeri au apreciat asta: