Cursuri de Conectare si vindecare cu Ingerii

IMG_2518Ingerii sunt fiinte de inalta vibratie de lumina pura care provin din dimensiunea a saptea. Frecvenţa lor este mult mai mare decat a noastra, iar acesta este si  motivul pentru care noi nu ii putem vedea sau auzi, in condiţii normale. Existenţa lor, a fost documentata din timpuri stravechi, intr-o multitudine de traditii, religii, culturi si sistemele de credinta.

Terapia cu fiinte angelice este o metoda spirituala de lucru cu ajutorul ingerilor si arhanghelilor cu scopul de a vindeca si de a armoniza anumite aspecte ale vietii care au legatura cu manifestarea naturii noastre divine. Terapia cu fiintele angelice, ne dezvolta si ne trezeste clarsimturile.

Inspirata de numarul tot mai mare a persoanelor initiate la distanta (peste o mie de initieri) am creat o serie de cursuri pe care l-am predat in multe orase din tara. Fiecare curs este unic fiind mereu imbogatit de cunostinte noi pe care cu siguranta il veti aprecia.

Participarea la aceste cursuri nu necesita o pregatire sau initiere speciala. Daca simti ca ai o legatura cu ingerii atunci lasa-te purtat de intuitie. Poti participa mai intai la  „Serile de ghidare si conectare cu ingerii” care se desfasora lunar.

Iata continutul cursului din 20 iunie 2015:

“ACCESAREA INTUITIEI SI TEHNICI DE LUCRU CU INGERII”

In drumul sau prin aceasta existenta, fiecare persoana este inzestrata cu anumite daruri spirituale. Fie ca este vorba despre clarvedere,clarauditie, o intuitie ascutita sau pur si simplu o empatie care iti permite sa te conectezi la starea celui de langa tine, este nevoie sa fim constienti ca in fiecare dintre noi salasluieste o astfel de resursa.

Din pacate, aceste daruri spirituale pot fi foarte usor blocate de mai multi factori, printre care: presiunea exterioara pe care familia si societatea o apasa pe umerii nostri, dar si propriile credinte limitative si blocaje mentale.

Toate aceste piedici ne indeparteaza de Sursa Divina si ne determina sa credem ca am pierdut conexiunea cu Sinele nostru Superior.

Tocmai de aceea, am creat Cursul “Accesarea intuitiei si tehnici de lucru cu ingerii”. Ajutati de energia subtila si vindectoare a entitatilor angelice, vom putea fi din nou la unison cu propria fiinta si vom avea acces la comoara spirituala ce exista in propria fiinta.

De ce sa participi la acest curs?

 • Inveti cum sa redeschizi darurile spirituale si intuitia, dincolo de obstacolele mintii;
 • Inveti sa apartii gratiei divine prin practica unui invatamant spiritual autentic, transmis de maestrul Omraam Aivanhov.

Ce vei invata in cadrul acestui curs?

 • Vei activa arhetipurile angelice in spatiul sacru al inimii
 • Vei activa constiinta naturii divine cu ingerii celor patru elemente
 • Vei invata tehnici autentice de meditatie, purificare, consacrare si crestere a puterii energetice.
 • Vei activa clarurile ghidat de ingeri si energia vindecatoare din Thelos
 • Vei face practica citirilor intuitive

Acest curs este pentru tine daca:

 • Simti prezenta ingerilor in viata ta si doresti sa aprofundezi legatura cu acestia
 • Doresti sa fii mai constient(a) de darurile tale spirituale si vrei sa reusesti sa le aplici atat pentru a te ajuta, cat si pentru a-i ajuta pe cei din jurul tau
 • Vrei sa inveti sa comunici cu ingerii tai prin intermediul unor tehnici concrete

Iata continutul cursurilor precedente:

 • Limbajul Luminii : Chei de reactivare ale Arhetipurilor Fiintei;
 • Constientizarea drepturilor divine si redobandirea acestora cu ajutorul arhanghelilor;
 • Tehnici de refacere a sufletului;
 • Sigiliile angelice;
 • Meditatia angelica de vindecare cu Arborele Sephirotic

Datoria Omului este sa “dea forma” Pamantului, pentru ca Shekhinah (Dumnezeirea) sa se poata “odihni” printre Oameni. Reconectarea cu natura divina este un proces de purificare, de curatare a acestor canale (sefire specifice arborelui sephirotic) pentru a permite energiei si informației sa curga liber direct de la Sursa. Entitatile angelice corespondente fiecarei sephirah ne faciliteza procesul de vindecare la nivel psihic, fizic si spiritual.

Acordaje angelice: Angel Reiki, Cele 7 Raze ale Arhanghelilor, Ordinul Arhanghelului Mihail, Sistemul de energii ale Arhanghelului Metatron si Raziel, Lumina Puritatii,  Initierea Elohimilor, cele 49 de Simboluri Angelice, Activarea chakrelor celeste, Programul Angelic al lucratorilor cu Lumina ce cuprind toate corurile ceresti : Primul cor: Seraphim, Metatron, Pegasus, Al doilea cor: Heruvimi, Ophaniel, Dragoni, Al treilea cor: Tronul, Zaphkiel, Pasarea Phoenix, Al patrulea cor: Domeniile, Zadkiel, Al cincilea cor : Puterile, Chamuel, Al saselea cor: Virtutile, Raphael, Al saptelea cor: Principiile, Haniel, Al optulea cor : Archangheli, Mihail, Al noulea cor: Ingerii, Gabriel;

Teme abordate :

 • Trezirea spirituala si saltul vibrational alaturi de planeta Pamant
 • Evolutia spirituala a omului si lectiile pe care le are de parcurs in acest plan
 • Despre cum sa eliberezi energia si tiparele negative
 • Despre cum sa te deschizi catre constiinta Hristica
 • Modalitati de conectare cu ingerii si arhanghelii
 • Despre citirea conectiva, ghizi si ingeri pazitori
 • Despre activarea darurilor si a clarsimturilor.

Entitatile angelice de lumina ne ghideaza sa lucram in centrul fiintei noastre, sa accesam constiinta cea mai inalta a spiritului. Cu ajutorul lor putem integra Iubirea, Forta Interioara, Curajul,  Abundenta, Discernamantul, s.a si sa atingem echilibrul profund interior. Onoram impreuna elementele ce desavarsesc creatia Tatalui Ceresc si accesam porti initiatice interioare.

Fiecare curs este unic, atent pregatit pentru cei ce simt rezonanta fiintelor angelice.

Pentru detalii referitoare la inscrieri, te rog sa ma contactezi pe adresa karyn.taulescu@yahoo.com.

Infolight SRL, CUI 28540361, J40/6397/2011, RO16RNCB0285122216070001 RON si RO86RNCB0285122216070002 EUR, BCR Unic Bucuresti.

Acest site functioneaza sub incidenta Drepturilor de Autor.
Toate drepturile rezervate Karyn Maria Taulescu.

Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

Alături de 8,178 de alți urmăritori

%d blogeri ca acesta: