Conectare si vindecare cu ingerii

388715_2976203010745_1431955600_33116293_1692753345_n

CINE SUNT INGERII?

Cuvantul „inger” deriva din grecescul „angelos” care inseamna „mesager”. Se spune ca Dumnezeu a creat toate spiritele celeste in acelasi timp si le-a dat nume, asa cum a procedat cu cosmosul intreg si cu omul.

Desi Vechiul Testament nu spune nimic despre momentul in care Dumnezeu a creat ingerii, Cartea Giubileelor din Cartea lui Enoch spune clar ca inca din prima zi a Genezei, Dumnezeu a creat ingerii si spiritele naturii.

In aceasta carte este scris ca de fapt angelus faciei, ingerul care se afla intotdeauna alaturi de Dumnezeu este cel care i-a explicat lui Moise procesul Genezei. Este scris cum in prima zi a creat atat cerul din inalturi cat si pamantul si apele si toate corurile ingeresti care trebuie sa-l ajute la desavarsirea creatiei.

Cartea lui Enoch face parte din Evangheliile considerate “apocrife”, gasita de abia la finalul secolului 18 in niste manuscrise etiopiene. Aceasta carte este de o foarte mare importanta pentru biserica crestina din timpul primelor secole, carte in care Noul Testament este numit „scriptura sfanta”.

Toate fiintele angelice sunt „Lumina Vie Inteligenta” ce radiaza din Campul Unificat al Divinitatii. Acest „camp” nu este un loc „acolo undeva”, ci este peste tot si in tot. Stralucirea lor este cea mai vizibila in lumina Sorilor din universul nostru. Puterea demonstrata in sistemul solar este un efect exterior al „Luminii Vii” angelice, care radiaza prin toate universurile fizice.

Arhanghelii reprezinta miscarile supreme in simfonia angelica a radiatiilor inteligente. Ei definesc si executa geometria sacra din interiorul ADN-ului nostru. Arhanghelii sunt „Lucratorii cu Lumina” ai universurilor.

Arhanghelul, ca un celest Lucrator cu Lumina trimite raze de lumina de la Sursa Universala („Inima Samanta”), catre un „receptor” Arhanghelul reprezinta, de asemenea, un simbol mitic a unei activitati in cadrul campului unificat al Divinitatii, care are, de asemenea, un efect asupra codificarii Luminii Vii in cadrul ADN-ului nostru.

ROLUL INGERILOR

  • de a intermedia relatia omului cu Dumnezeu, transmitand mesajele de la Divinitate catre om si invers, de la om catre Dumnezeu;
  • de a ne ghida si sustine pe lungul drum al vietii;
  • ne alina durerile, invatatori, profesori si insotitori plini de dragoste, mai ales atunci cand ne indoim de existenta lor, nu ii ascultam sau tindem sa facem chiar opusul a ceea ce ei ne sfatuiesc;
  • pentru a ne conduce pe drumul intelepciunii si al iubirii, ingerii stabilesc cu sufletul nostru o comunicare linistita, ne inspira gandurile,
  • ne „sugereaza” o directie mai optima, intervin asupra amintirilor, restructurand experienta acumulata;
  • ne indeamna la reflectare si la atenuarea slabiciunilor noastre, ne incurajeaza sa dam curs ideilor noi, benefice si sa alimentam fara incetare viata noastra interioara;
  • ingerii soptesc sfaturile lor sufletului si nu urechilor noastre, ei nu pot interveni peste vointa noastra: suntem liberi sa acceptam sau sa refuzam imboldurile lor; putem sa urmam drumul pe care ingerii ni-l indica sau sa ignoram;

ingerii vegheaza asupra sufletului nostru, dar pot de asemenea sa ne ajute sa facem fata problemelor cotidiene si chiar sa protejam interesele noastre materiale daca ele sunt importante pentru evolutia noastra spirituala;

A asculta ingerii inseamna de fapt sa le rezervam un spatiu al linistii. Vom invata sa cerem, sa constientizam atasamentele si sa apartinem energiei voii lui Dumnezeu., sa avem credinta in Dumnezeu si sa-i urmam indrumarile.

O alta metoda este rostirea din suflet a Psalmului 90 intitulat si O cantare de lauda a lui David [pentru bunul Dumnezeu] E bine de stiut ca scrierile teologice afirmă despre acest psalm ca el ii confera celui ce il recita adesea interior, meditand cat mai profund asupra lui intr-o stare de liniste si puritate sufleteasca certitudinea de nezdruncinat a protecţiei divine. Pot fi astfel evitate evenimentele cu caracter nefast, manifestandu-se de multe ori un ajutor providential chiar si atunci cand acest ajutor parea a fi ceva imposibil. Iata textul psalmului:

“Cel ce locuieşte mereu numai cu ajutorul Celui Preaînalt, care este Dumnezeu Tatăl, sub acoperământul Dumnezeului Cerului va sălăşlui. El va zice Domului Dumnezeu: „Tu eşti sprijinitorul meu, Tu eşti mântuirea mea, spre Tine, Dumnezeul meu voi nădăjdui mereu!” .

Puterea lui Dumnezeu te va izbăvi din cursa vânătorilor celor răi şi de cuvântul tulburător. Cu spatele Său te va umbri pe tine şi sub aripile Lui tu vei nădăjdui; ca o armă de neînvins te va înconjura atunci adevărul Lui. Cu puterea lui Dumnezeu mereu în tine, nu te vei teme de frică de noapte, nici de săgeata ce zboară ziua. Tu nu te vei speria de toate cele care umblă în întuneric şi nici de molima ce bântuie întru amiază. Cădea-vor seceraţi din imediata ta apropiere 1000 şi zece mii vor cădea de-a dreapta ta, dar de tine nimic rău nu se va apropia. Mereu calm şi fericit cu ochii tăi vei privi, şi răsplătirea păcătoşilor după faptele lor o vei vedea. Pentru că tu doar pe Domnul Dumnezeu care este mereu nădejdea ta şi Cel Preaînalt, l-ai pus scăpare ţie. Nu vor veni niciodată spre tine relele şi violenţa nicicând nu se va apropia de lăcaşul tău, căci îngerilor săi de lumină, Domnul Dumnezeu le va porunci ca pe tine să te păzească mereu în toate acţiunile şi căile tale. Pe mâini şi pe aripi te vor înălţa pe tine îngerii Domnului., că nu cumva să împiedici de vreo piatră piciorul tău. Peste aspidă şi vasilisc [acestea sunt reptile fabuloase care ucid prin puterea teribilă a privirii pe cel ce se apropie de ele, sau cu otrava sufletului pe cei care nu le priveau; ele simbolizează pericolele de moarte ale vieţii ce nu pot fi zărite la timp de fiinţa umană şi de care doar protecţia îngerilor de lumină ai lui Dumnezeu o poate paăzi] tu vei păşi şi vei călca triumfător peste leu şi peste balaur. Căci de vei nădăjdui către Mine, Eu îl voi izbăvi pe el, zice Domnul Dumnezeu şi Îl voi ocroti pe el, căci a cunoscut şi a crezut cu tărie în numele Meu. Striga-va când va avea nevoie către Mine şi atunci Eu îl voi auzi pe el; alături de el voi fi mereu la necaz şi îl voi salva pe el şi-l voi face să urce către Mine. Cu multe zile fericite îl voi umple pe el şi-i voi arăta lui mântuirea şi slava Mea.”

Este cunoscut in crestinism un alt procedeu special, si anume novenele

Acestea reprezinta practici evocatorii sacre care constau in evocarea launtrica, intr-o stare cat mai relaxata si de mare puritate sufleteasca, timp de 9 zile consecutiv, la aceeasi ora si pe cat posibil in acelasi loc, a unor rugaciuni speciale (catre Iisus sau catre Fecioara Maria sau catre îngeri), rugaciuni insotite atunci de consacrare si aprinderea unei lumanari Divinului (sau ingerilor, sau Fecioarei Maria, sau lui Iisus) pentru a ajuta si inspira pe oficiantul acestui procedeu.

Traditia crestina recomanda ca inceputul acestei tehnici sa coincida fie cu data de 15 august (Sarbătoarea Sfintei Marii), fie cu 25 martie (Buna Vestire). Rugaciunile folosite pot fi Psalmul 90, Tatăl nostru, sau alte rugaciuni catre ingeri si nu numai, rugaciuni pe care le simtiti apropiate sufletului vostru.

angel_energy2

S-ar putea sa te intereseze:

Cursul de conectare si vindecare cu ingerii

Articole:

Cand ingerul scrie povestea ta

Ingerii lui Dumnezeu

Un inger pe Pamant

Mesajul ingerilor de Craciun

Zece lectii invatate de la ingeri

Ingerul pazitor

Parintele Cleopa despre Arhangheli

Infolight SRL, CUI 28540361, J40/6397/2011, RO16RNCB0285122216070001 RON si RO86RNCB0285122216070002 EUR, BCR Unic Bucuresti.

Acest site functioneaza sub incidenta Drepturilor de Autor.
Toate drepturile rezervate Karyn Maria Taulescu.

Urmărește

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 8,147 other followers

%d blogeri ca acesta: