Conectare si vindecare cu ingerii

guidance

Cursurile de conectare si vindecare cu ingerii se adreseaza reintoarcerii la Intreg care priveste dincolo de timp si spatiu, intregului care este permanent conectat la Esenta sa Divina.

Cu siguranta ai simtit la un moment dat ca exista un rost pentru care esti acum pe Pamant si nu esti in alta parte. Si mai ales, cu aceeasi sete de cunoastere, cred ca te-ai intrebat care este de fapt acest scop. De ce ai ales sa te incarnezi in acest trup? Care este scopul pe care ai venit sa-l indeplinesti acum si aici? Care sunt darurile tale interioare si cum le poti revarsa asupra semenilor tai?

Ajutati de ingerii nostri pazitori suntem ghidati permanent catre intelepciune si claritate pentru a ne realiza acest scop. Datoria noastra este de a fi mereu conectati cu ei pentru a nu rataci drumul.

Fiecare persoana este inzestrata cu anumite daruri spirituale,  care pot fi foarte usor blocate de mai multi factori, printre care: starile de frica si tristete, neincrederea, golurile sufletesti nevindecate, s.a

In 2015 am creat cursul “Accesarea intuitiei si tehnici de lucru cu ingerii” in cadrul caruia:

  • Inveti cum sa redeschizi darurile spirituale si intuitia, dincolo de obstacolele mintii;
  • Inveti sa apartii gratiei divine prin practica unui invatamant spiritual autentic, transmis de maestrul Omraam Aivanhov.
  • Activezi arhetipurile angelice in spatiul sacru al inimii
  • Activezi constiinta naturii divine cu ingerii celor patru elemente
  • Inveti tehnici autentice de meditatie, purificare, consacrare si crestere a puterii energetice.
  • Activezi clarurile ghidat(a) de ingeri si energia vindecatoare din Thelos
  • Vei face practica citirilor intuitive

Acest curs este pentru tine daca:

  • Simti prezenta ingerilor in viata ta si doresti sa aprofundezi legatura cu acestia
  • Doresti sa fii mai constient(a) de darurile tale spirituale si vrei sa reusesti sa le aplici atat pentru a te ajuta, cat si pentru a-i ajuta pe cei din jurul tau
  • Vrei sa inveti sa comunici cu ingerii tai prin intermediul unor tehnici concrete

Acordaje angelice pe care le puteti primi in cadrul cursurilor sau serilor de conectare si vindecare cu ingerii: Angel Reiki, Cele 7 Raze ale Arhanghelilor, Ordinul Arhanghelului Mihail, Sistemul de energii ale Arhanghelului Metatron si Raziel, Lumina Puritatii,  Initierea Elohimilor, cele 49 de Simboluri Angelice, Activarea chakrelor celeste, Programul Angelic al lucratorilor cu Lumina ce cuprind toate corurile ceresti : Primul cor: Seraphim, Metatron, Pegasus, Al doilea cor: Heruvimi, Ophaniel, Dragoni, Al treilea cor: Tronul, Zaphkiel, Pasarea Phoenix, Al patrulea cor: Domeniile, Zadkiel, Al cincilea cor : Puterile, Chamuel, Al saselea cor: Virtutile, Raphael, Al saptelea cor: Principiile, Haniel, Al optulea cor : Archangheli, Mihail, Al noulea cor: Ingerii, Gabriel;

Entitatile angelice de lumina ne ghideaza sa lucram in centrul fiintei noastre, sa accesam constiinta cea mai inalta a spiritului. Cu ajutorul lor putem integra Iubirea, Forta Interioara, Curajul,  Abundenta, Discernamantul, s.a si sa atingem echilibrul profund interior. Sa onoram impreuna elementele ce desavarsesc creatia Tatalui Ceresc si accesam portile initiatice interioare!

Fiecare curs este unic, atent pregatit pentru cei ce simt rezonanta fiintelor angelice.

Urmatorul curs este programat in 14 noiembrie 2015, ora 10.00-18.00.

In fiecare luna te invit la Serile de Conectare si Vindecare cu Ingerii. Mai multe detalii la pagina „Evenimente in curs”

cbde0fda77aa108ef15fa0acc4df3834

Infolight SRL, CUI 28540361, J40/6397/2011, RO16RNCB0285122216070001 RON si RO86RNCB0285122216070002 EUR, BCR Unic Bucuresti.

Acest site functioneaza sub incidenta Drepturilor de Autor.
Toate drepturile rezervate Karyn Maria Taulescu.

Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

Alături de 7,968 de alți urmăritori

%d blogeri ca acesta: