Gendai Reiki Ho

Este una dintre cele mai populare şcoli Reiki din Japonia, recunoscută pe plan mondial, este o formă modernă de Reiki ce îmbină elementele specifice Reiki japonez practicat în cadrul Usui Reiki Gakkai, elementele provenite din alte ramuri japoneze ale Reiki, cu metodele specifice în Reiki vestic. Este destinat omului modern ce nu mai are timp să se preocupe de dezvoltarea sa spirituală, oferindu-i acestuia metode simple, eficiente care, practicate o perioadă de timp îl vor ajuta să redevină OM.

Sensei HIROSHI DOI este fondatorul Gendai Reiki Ho Kyokay (în traducere: Asociaţia Şcolii de Reiki Modern), cunoscător şi practicant a peste 30 de tehnici de vindecare, domnia sa a fost instruit şi certificate de doamna KIMIKO KOYAMA (al cincilea preşedinte al Usui Gakkai) şi de alţi maeştri în linii japoneze mai puţin cunoscute (sensei Hiroshi Ohta, sensei Ayako Sasaki, sensei Chiyoko Yamaguchi, Micko Mitsui). Sensei Hiroshi Doi este membru recunoscut al societăţii de Reiki al lui Usui din Japonia (Usui Reiki Gakkai) fiind instruit până la nivelul 2 (okuden) de către sensei Kimiko Koyama.

Există informaţii neoficiale care susţin că sensei Doi a fost instruit neoficial de către sensei Koyama până la nivelul de maestro (Shinpiden) acest fapt nefiind confirmat, dar a primit această instrucţie de la un Maestru Reiki fost membru Gakkai care acum s-a retras din asociaţie; sensei Doi a fost instruit şi certificate ca Maestru Reiki in diverse ramuri; Osho Neo Reiki, Tehnica radiantă.

Gendai Reiki Ho a adus în vest metode şi tehnici spirituale necunoscute până nu demult. O parte a acestora a fost predată de sensei Hayashi şi Takata în învăţăturile transmise mai departe studenţilor lor, comunităţii Reiki în 1999 la Vancouver.

2. Nivele de predare în Gendai Reiki Ho

Gendai Reiki Ho se învaţă în patru nivele: Shoden (prima învăţătură), Okuden (învăţătura secretă), Shinpiden (misterele divinităţii) şi Gokuikaidden (cel mai înalt nivel). După parcurgerea ultimului nivel, veţi fi certificaţi ca Gendai Reiki Ho Shihan, maestru în şcoala Gendai, având posibilitatea înfiinţării propriei filiale de Gendai Reiki Ho, având posibilitatea să predaţi sistemul integral sau gradat în funcţie de propria decizie.

Rugămintea lui sensei Doi adresată tuturor celor ce predau Gendai Reiki Ho a fost de a transmite mai departe exact aceleaşi informaţii pe care le-a prezentat dânsul fără ca acestea să sufere modificări.

Initierea se poate transmite si la distanta.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 7,213 other followers

%d bloggers like this: