Despre Mine

profil Buna sunt Karyn Maria Taulescu si cred in Dumnezeu. Cred in forta destinului si in alchimia personala inainte de a impartasi cu altii firul minunii care este viata insasi.

Am initiat acest site in toamna anului 2009 mai intai cu pseudonimul “strong heart” dar dupa cateva luni mi-a fost din ce in ce mai greu sa imi ascund identitatea.

Cine sunt eu?

Un explorator, un alchimist, un indrumator, o femeie. Mai intai am cautat sa aflu cine sunt prin ceilalti si am intalnit nenumarate reprezentari ale sufletului meu.  Am cautat sa vindec rani adanci pe care nimeni nu le putea intelege. Revelarea vietii mi s-a conturat prin experiente si constientizari intense. Intr-o zi, o traire profunda a sufletului meu mi-a schimbat complet viata si a facut ca totul sa nu mai poata fi la fel. Am schimbat totul. Am lasat in spate 17 ani de lucru in domeniul corporatist si mi-am urmat vocatia.

Am urmat mesajul primit in suflet si m-am abandonat complet descoperirii sinelui. Am pus in slujba vietii propria fiinta, curajul, bucuria de a impartasi si credinta in Dumnezeu. M-am lasat purtata de drum pana cand a devenit din ce in ce mai clar.

Au trecut si trec prin cabinetul meu sute de oameni, iar ceea ce se intampla completeaza in mod unic diplomele si initierile enumerate mai jos.  Caci “Lumea este numai partea vizibila a lui Dumnezeu. Alchimia inseamna sa aduci in plan material perfectiunea spirituala”, spunea Paolo Coelho.

Ma consider un “spiritual coach” preocupat de constiinta omului, de starea lui de armonie si reconectare cu natura sa divina. De ce mi-ar pasa de ceilalti daca eu am inteles cum functioneaza legile echilibrului si insasi viata? Pentru ca cea mai mare implinire a mea este sa pot ajuta! Pentru ca eu am putut. Pentru ca in fiecare exista o forta incredibila de a face parte din viata cea vie. Pentru ca nimic din tot ce am facut in aceasta viata nu ma implineste mai mult si nu ma bucura mai mult decat sa vad sclipirea din ochi a omului, de a atinge viata celorlalti in cel mai divin mod cu putinta. Astfel, ma bucur in fiecare zi ca un copil de maretia creatiei Tatalui Ceresc.

Dincolo de calatoria sufletului am urmat o serie de cursuri si pregatiri care mi-au dat o parte din instrumentele necesare de a ma exprima in activitatea desfasurata. Iata care sunt acestea:

 • Licentiata a Facultatii de Drept - Bucuresti
 • Formator, certificat de Ministerul Muncii CNFPA ;
 • Consilier pentru dezvoltare personala, certificat de Ministerul Muncii;
 • NLP Practitioner - NLP Explorer membra ITA NLP & Hipnoza Ericksoniana (John Thompson, Marea Britanie)
 • Maestru Reiki © membra in IARP “International Association of Reiki Professional”;
 • Membru in Ordinul Practicienilor de Medicina Complementara si Alternativa din Romania;
 • Maestru Karuna Reiki © membra ”International Center for Reiki Training”© Karuna Reiki International
 • Terapie Cranio-Sacrala © Institutul Upledger, USA, membra in Asociatia Upledger Romania
 • Spagiterapie si Elixire Alchimice Toni Ceron (Franta)
 • Terapii Naturiste ©  OPMCA Romania
 • Aromaterapie & Raindrop Practitioner - Center for Aromatherapy Research and Education USA
 • Angel Therapy ©  Charles Virtue
 • EQHC (Energetic Quantum Healing & Coaching)” Programul de vindecare energetica cuantica si coaching “ prin Arta respirației” si Sundao – Master Yu, Jae-Sheen
 • Consultanta Feng Shui Traditional - Feng Shui Research Center Romania
 • Bazi si Feng Shui Traditional - Bazi Coaching © Risvan Vlad Rusu – IFSG (Intertational Feng Shui Guild);
 • Mastering Public Speaking – Amalia Sterescu

Te pot ajuta sa devii doctorul propriului suflet, gasindu-ti calea te vei reconecta cu tine si vei fi din ce in ce mai aproape de realizarea misiunii tale personale.

 Urmeaza firul minunii!

Infolight SRL, CUI 28540361, J40/6397/2011, RO16RNCB0285122216070001 RON si RO86RNCB0285122216070002 EUR, BCR Unic Bucuresti.

Acest site functioneaza sub incidenta Drepturilor de Autor.
Toate drepturile rezervate Karyn Maria Taulescu.

Urmărește

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 7,998 other followers

%d bloggers like this: