Despre Mine

553954_10203511360251269_788200444_nBine ai venit!

Numele meu este Karyn. Am initiat acest site in urma cu 5 ani cu dorinta de a impartasi din experienta si cautarile mele spirituale, de a ajuta neconditionat pe cei ce au nevoie de indrumare.

Cine sunt eu?

Mai intai am cautat sa aflu cine sunt prin ceilalti. Am intalnit nenumarate variatiuni ale sufletului meu, iar calatoria mea de pana acum mi-a adus frumoase constientizari ale scopului vietii. Descoperind omul, am descoperit maretia creatiei. In fiecare din noi sunt semintele binelui si ale raului. Doar liberul arbitru face ca unele semintele sa creasca si sa rodeasca, ca mai apoi sa faca diferenta dintre noi.

Intr-o anume zi, o stare de constiinta mi-a schimbat complet viata. O noua dimensiune a sufletului a facut ca totul sa nu mai poata fi la fel. Am schimbat totul. Am urmat mesajul primit si m-am abandonat complet descoperirii de sine prin mine insami. Am pus in lucru curajul, bucuria de a impartasi, credinta in Dumnezeu si tot ce invatasem pana atunci, pentru a afla care este darul meu. M-am lasat purtata de drum pana cand a devenit din ce in ce mai clar. Ceea ce urma sa inteleg era pentru cata vreme sau daca doar pentru a invata eu insami din asta. Din ce in ce mai multi oameni ma cautau pentru a sta de vorba cu mine. Ceea ce se intampla “dupa”  era minunat. Aveam o stare interioara de implinire iar multi din ei gaseau raspuns la propriile dureri sufletesti fara a mai fi necesar sa urmeze sedintele la psiholog sau chiar tratamente alopate. As putea spune ca sunt un “doctor de suflete” doar ca nu eu vindec ci Dumnezeu. Darul meu este de a conduce firul minunii pana la suflet, iar restul il face omul cand il reintalneste in constiinta sa pe Dumnezeu.

Sunt un om simplu, cu calitati si defecte, care si-a gasit rostul pe lume. Invat sa iubesc viata si tot ceea ce este, chiar si pe mine insami. Ma bucur ca un copil de maretia creatiei Tatalui si astept ca planul Lui sa ma conduca mereu catre intelepciune si iubire.

Dincolo de aceasta pregatire a calatoriei sufletului am urmat o serie de cursuri si pregatiri care mi-au dat o parte din instrumentele necesare de a ma exprima in activitatea desfasurata. Iata care sunt acestea:

 • Licentiata a Facultatii de Drept - Bucuresti
 • Formator, certificat de Ministerul Muncii CNFPA ;
 • Consilier pentru dezvoltare personala, certificat de Ministerul Muncii;
 • NLP Practitioner - NLP Explorer membra ITA NLP & Hipnoza Ericksoniana (John Thompson, Marea Britanie)
 • Maestru Reiki © membra in IARP “International Association of Reiki Professional”;
 • Membru in Ordinul Practicienilor de Medicina Complementara si Alternativa din Romania;
 • Maestru Karuna Reiki © membra ”International Center for Reiki Training”© Karuna Reiki International
 • Terapie Cranio-Sacrala © Institutul Upledger, USA, membra in Asociatia Upledger Romania
 • Spagiterapie si Elixire Alchimice Toni Ceron (Franta)
 • Terapii Naturiste ©  OPMCA Romania
 • Aromaterapie & Raindrop Practitioner - Center for Aromatherapy Research and Education USA
 • Angel Therapy ©  Charles Virtue
 • EQHC (Energetic Quantum Healing & Coaching)” Programul de vindecare energetica cuantica si coaching “ prin Arta respirației” si Sundao – Master Yu, Jae-Sheen
 • Consultanta Feng Shui Traditional - Feng Shui Research Center Romania (linia maestrului Joseph Yu)
 • Bazi si Feng Shui Traditional - Bazi Coaching © Risvan Vlad Rusu – IFSG (Intertational Feng Shui Guild) Academia de Metafizica Chineza (linia maestrului Joey Yap);

Cateva referinte…

 

Infolight SRL, CUI 28540361, J40/6397/2011, RO16RNCB0285122216070001 RON si RO86RNCB0285122216070002 EUR, BCR Unic Bucuresti.

Acest site functioneaza sub incidenta Drepturilor de Autor.
Toate drepturile rezervate Karyn Maria Taulescu.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 7,673 other followers

%d bloggers like this: