Ingeri si Arhangheli

Uriel-and-Anael

Ce este un Înger?

Cuvântul înger se crede a fi un derivat al cuvântului grec “angelos” care înseamnă “mesager”. În teologia creştină, musulmană, iudaică şi altele, un înger poate să fie unul care acţionează ca mesager, ajutor sau agent al lui Dumnezeu.

În Biblie este în general văzut că voinţa lui Dumnezeu este de obicei împărtăşită sau înfăptuită de îngeri.

Îngerii sunt spirite fără corp, care posedă inteligenţă superioară, forţă enormă şi sfinţenie fără pereche.

Îngerii sunt compuşi din materie eterică, astfel ei pot lua orice formă fizică se potriveşte nevoii lor imediate.

Ei se bucură de o relaţie personală cu Dumnezeu ca specialii lui copii adoptaţi, contemplând, iubind, şi lăudându-l în Paradis. Unii dintre ei sunt frecvent trimişi ca mesageri de sus către oameni.

Îngerii sunt esenţa iubirii şi a bucuriei şi îşi au tulpina în Inima lui Dumnezeu.

Îngerii sunt nenumărat de mulţi, şi sunt în Univers cu milioanele. Ei sunt dedicaţi să servească nevoilor tuturor entităţilor cu liber arbitru aşa încât şi tu să poţi experimenta acelaşi nivel de iubire necondiţionată ca şi ei. Fiecare înger îşi îndeplineşte sarcina încredinţată fără nici o urmă de ezitare, în timp ce sunt foarte fericiţi şi încântaţi să îşi ofere Înţelepciunea şi Ghidarea pline de Iubire. Toţi avem îngeri în jurul nostru constant, fără excepţie, şi ei sunt pasionaţi şi emoţionaţi în faţa oportunităţii de a comunica cu tine.

Îngerii au fost creaţi cu un scop, şi anume scopul de a iubi şi de a servi tuturor fără condiţii. Făcând aceasta, îngerii susţin un focar de iubire pură peste tot în univers şi deci sunt capabili să înfiinţeze rezonanţa pentru vibraţia iubirii pure oriunde este nevoie. Tu pe de altă parte, eşti o entitate cu liber arbitru. Asta înseamnă că ai ales să îţi dezvolţi abilitatea de a exista cu iubire necondiţionată câştigând multă experienţă  prin multe vieţi şi diferite forme de viaţă. Îngerii au fost creaţi pentru a echilibra orice energii sau acţiuni care se mişcă în direcţii opuse iubirii aşa încât ulterior îţi vei aminti adevărata ta esenţă divină.

În religia şi teologia creştină un înger poate fi de asemenea un membru al celui mai de jos ordin al ierarhiei celor nouă celestiale, ceea ce înseamnă exact cu o treaptă mai jos de arhangheli. Un înger căzut este de obicei clasificat ca un drăcuşor, la fel ca Satan însuşi; pe când un înger păzitor este clasificat ca fiind un ghid uman sau protector. Îngerii sunt în general reprezentaţi de o imagine cu aripi şi purtând o haină albă lungă. Sunt uneori văzuţi având halouri care emană din jurul capului lor într-o glorioasă bogăţie de lumină, servind a simbol al înţelepciunii divine. Îngerii nu mor şi nu îmbătrânesc, ei sunt nemuritori, creaţi de Dumnezeu şi existând de la începutul creaţiei. De obicei ei sunt acceptaţi ca fiind paznicii sufletului. Chiar dacă în general îngerii sunt divini, ei au fost observaţi ca fiind supuşi greşelii şi predispuşi păcatului, mai ales mândriei. Unul dintre cele mai remarcabile exemple este cel al lui Satan şi armata lui căzută.

Îngerii pot lua o varietate de forme diferite. În Ezechiel 1:16-21, Isaiia 6:1-3, şi pe parcursul Cărţii Revelaţiei ei sunt descrişi ca luând nu numai imagine de bărbat dar şi alte forme fantastice. Un exemplu remarcabil a fost îngerul care a luat imaginea unui tufiş în flăcări. Imaginea unui înger cu aripi tinde să simbolizeze natura spirituală a fiinţei. Scopul aripilor este de a le permite îngerilor să călătorească prin eter şi de asemenea este un simbol al autorităţii divine.

Îngerii sunt peste tot şi poţi să ceri ca aceştia să te ajute cu orice doreşti. Nu sunt limite!! De fapt, dacă nici un înger nu e liber pentru o anumită sarcină, un înger este creat ca răspuns al dorinţei sau rugăciunii tale, doar pentru tine! Oricum, iubirea pe care ei o au e nemărginită. Aminteşte-ţi – Îngerii sunt supuşi legilor liberului arbitru. Deci, ei nu ne pot ajuta în vieţile noastre decât când noi le cerem. Deci, nu uitaţi să cereţi!

Un Ghid Spiritual este de asemenea o entitate cu liber arbitru, dar a evoluat în ceea ce voi aţi numi un timp îndelungat. Ei fac parte dintr-o conştiinţă de grup de spirite care au evoluat mai presus de formă în fiinţe de lumină şi esenţă pură. Deşi au o natură angelică, Ghizii Spirituali sunt entităţi cu liber arbitru şi deci îşi aleg calea de creştere mai departe. Ghizii Spirituali sunt maeştrii învăţători şi pot călători şi naviga prin multe, multe nivele de existenţă. Ei sunt aici pentru a te ghida şi a te învăţa atunci când vrei să asculţi. Ei comunică mereu cu tine prin gândurile, muzica, mediul tău înconjurător, orice au nevoie pentru a putea să-ţi atragă atenţia.

Toţi au cel puţin un Înger Păzitor, şi uneori doi sau trei. Un Înger Păzitor este o fiinţă care este dedicată să te asiste şi să te ajute pe tot parcursul vieţii. Oricum, relaţia este de obicei mai profundă de atât. Îngerul tău Păzitor a fost creat din aceeaşi esenţă din care este creat şi sufletul tău. S-ar putea spune că este un aspect sau o esenţă mai înaltă a ta. Îngerul tău Păzitor nu este în esenţă separat de tine, are o dedicaţie absolută şi clară faţă de tine şi călătoreşte cu tine în orice călătorie pe care tu, ca entitate cu liber arbitru, doreşti să o întreprinzi. Îngerul tău Păzitor face o înţelegere cu sufletul tău, pentru a-l ajuta în completarea oricărei sarcini a ales să o ducă la îndeplinire – iată motivul pentru care îngerii au fost cunoscuţi ca făcând salvări miraculoase de la incidente. Dacă un suflet a ales să rămână focalizat pe planul terestru pentru o anumită perioadă de timp, un înger va ajuta în scoaterea din încurcături până ce timpul nu s-a scurs pentru acesta. Îngerii şi miracolele lor sunt calea lui Dumnezeu de a rămâne anonimi.

Un înger este complet, unificat şi centrat înăuntrul Inimii Divine mereu. Un înger nu se pune la îndoială sau se contemplă, el există pur şi simplu. În a fi el însuşi, este o legătură între iubirea mereu prezentă a lui Dumnezeu şi graţie. Un înger a fost creat să servească, să iubească, să susţină şi să sprijine pe acela căruia i-a fost desemnat, şi pe aceia care cer suport angelic. Îngerii pot fi întâlniţi în orice colţ al universului, şi cu milioanele! Dacă ai putea vedea îngeri cu ochiul liber, ai fi mirat de cât este de populat de fapt pământul. Ai simţit vreodată o adiere de aer răcoros atingându-ţi obrazul atunci când eşti singur undeva? Aceea s-ar putea foarte bine să fi fost un înger dându-se la o parte în timp ce tu intrai într-o conferinţă de îngeri fără să-ţi dai seama!

Deci, dacă ai un Înger Păzitor, de ce ghizii stabilesc contact cu noi oamenii? Îngerul tău Păzitor e acea parte a fiinţei tale eterne care păstrează o viziune şi o focalizare asupra ta ca şi copil unificat al lui Dumnezeu­. Ghidul tău, pe de altă parte, este aici ca să te asiste în luarea de decizii simple care te vor ajuta să creşti pe parcursul experienţelor cu bucurie şi cu mai multă uşurinţă. Nu toţi ghizii sunt permanenţi; o dată ce ai învăţat tot ce poţi cu un ghid, un altul de obicei va prelua de unde eşti şi te va duce mai departe. Îngerul tău păzitor are iubire şi protecţie de împărţit, şi ca atare, scopul lui sau al ei este de a-ţi furniza o reflecţie a adevăratei tale naturi aşa încât tu să nu uiţi niciodată total esenţa divinităţii. Ai putea spune că Îngerii Păzitori păstrează amprenta divină (blueprint) a ceea ce eşti tu de fapt în ideea ca tu să te trezeşti la acest adevăr final. Fiinţa ultimă care eşti, una care este iubire pură, aceea că tu eşti Dumnezeu!

Sunt îngeri pentru aproape orice funcţie la care te-ai putea gândi, şi mult mai multe! Nu este nici o limită cu privire la cât de mulţi îngeri poţi să ai în viaţa ta şi nu există limite nici cu privire la ceea ce vrei să ceri! Poţi să ceri îngeri să te asiste cu orice proiect sau problemă ai putea avea. Poţi să chemi îngeri oricând vrei şi cu orice scop atâta timp cât acel scop nu este intenţionat să rănească pe altcineva sau Pământul însuşi. Cere-le îngerilor să umple casa ta cu iubire, să-ţi păzească copii la şcoală, să călătorească cu tine în călătorii lungi, să te susţină când îţi propui să renunţi la fumat, sau să devii mai sănătos. Cere unui înger să aibă grijă de tine sau să te asiste în rezolvarea unui conflict cu un prieten sau o rudă. Nu există nici o limită în ceea ce poţi să ceri unui înger să facă pentru tine. Doar simplu obişnuindu-te să binecuvântezi tot ceea ce experimentezi şi cerând îngerilor să fie prezenţi peste tot în viaţa ta, vei începe să întruchipezi calităţi angelice în viaţa ta. Vei fi mai deschis iubirii şi abundenţei universului. Vei începe să experimentezi mai multă bucurie, sănătate şi râset în timp ce simţi aripile îngerilor zburând în jurul oricărui aspect al vieţii tale.

Credinţe despre Îngeri!

În multe religii, cum ar fi creştinism, iudaism, islamism, se crede că între Dumnezeu şi oameni există fiinţe intermediare, numite îngeri. Ei sunt fiinţe fără corp care îndeplinesc anumite sarcini pentru Dumnezeu şi sunt de obicei consideraţi a fi mesagerii lui Dumnezeu. Îngerii sunt spirite bune, spre deosebire de omologul lor, demonii. De obicei sunt ilustraţi ca având o formă umană, fiind îmbrăcaţi în haine albe, lungi, înconjuraţi de lumină strălucitoare şi cu aripi lungi de lebădă. Au fost reprezentaţi astfel de artişti, deseori la cererea bisericii, pentru a-i atenţiona pe oameni că îngerii sunt mai mult decât umani. Cu toate acestea sunt cazuri unde îngerii apar ca oameni obişnuiţi şi confundaţi ca atare – povestea lui Lot, de exemplu.

În etapele timpurii ale omenirii, credinţa în spirite era universală. Omul primitiv credea că nu există spirite rele sau bune. Un spirit pur şi simplu avea puteri, numite manna, cu care putea face şi bine şi rău. Cu ivirea creştinismului şi a altor mari religii, credinţa în astfel de spirite a fost condamnată, şi au devenit demoni. Credinţa în îngeri şi demoni poate fi urmărită înapoi în religia antică persiană unde erau două fiinţe supreme: Ahura Mazda şi eternul oponent Angra Mainyu. Prima reprezintă binele şi a doua răul. Ambele au urmaşi şi servitori, îngerii servesc pe Ahura Mazda, în timp ce demonii servesc pe Angra Mainyu. Aici distincţia a fost făcută pentru prima dată între spirite bune şi rele.

În Vechiul Testament îngerii joacă un rol proeminent ca mesageri ai lui Dumnezeu. Tot în Vechiul Testament demonul conducător, Satan, este introdus. Oricum, de abia în Noul Testament Satan este ilustrat ca Lucifer (de fapt Satan şi Lucifer sunt doi îngeri căzuţi diferiţi), primul dintre îngerii căzuţi care să se revolte împotriva lui Dumnezeu. În Noul Testament, îngerii sunt prezenţi la toate evenimentele importante din viaţa lui Iisus. Aici, Ei devin mai mult decât mesageri; ei sunt reprezentaţi ca agenţi ai lui Dumnezeu în aducerea judecăţii pe pământ.

 

Arhanghelii

Arhanghelii sunt capii tuturor îngerilor, fiind creaţi ca cei mai de seamă ierarhi în regatul angelic. Ei sunt fiinţe maiestuoase care întruchipează atribute divine şi sunt în serviciul omenirii pe pământ. Ei lucrează neîncetat să învingă răul şi să avanseze binele. Arhanghelii au o pereche sau un flacără (spirit) geamănă feminina, aşa cum şi oamenii au. Arhanghelii focalizează masculinul şi femininul, sau alfa şi omega, polarităţi ale unei anumite culori, sau raze, sau lumina spirituală prin care ei servesc. Rugăciunea către unul dintre ei întotdeauna invocă şi ajutorul celuilalt.

Arhanghelii ne precedă cu milioane de ani şi se prezintă a fi primii noştri învăţători pe calea spirituală. Sunt de asemenea descrişi ca arhitecţi divini, pe care Dumnezeu îi foloseşte pentru a schiţa şi executa planurile pentru proiectele sale. Ei sunt constructori cosmici şi proiectanţi în cel mai măreţ sens al cuvântului, favorizând către minţile noastre amprenta divină pentru fiecare încercare, efort, de la cel mai mic la cel mai mare.

Toţi Arhanghelii sunt şi vindecători care vin ca maeştri chirurgi pentru a vindeca sufletele şi cele patru corpuri joase ale noastre – eteric, mental, emoţional şi fizic. Imaginaţi-vă puterea Arhanghelilor, care pentru milioane de ani nu au făcut nimic altceva decât să afirme realitatea lui Dumnezeu şi să dezvolte lumina spirituală în fiinţa lor. Apoi când sunt în mijlocul nostru, dirijează către noi şi ne purifică transmiţând imensele majorări de lumină pe care le-au cultivat. Folosind lansarea de energie de la îngeri în mod corect ne poate ajuta în a face un mai mare progres în viaţa noastră de zi cu zi şi pe calea spirituală.

Cele Şapte Raze Ale Iluminării

Cei mai familiari Arhangheli servesc pe cele şapte raze ale luminii spirituale care corespund luminii focalizate înăuntrul celor şapte chakre majore ale omului.

ARHANGHELUL MIHAIL

Prima Rază – Raza Albastră
Credinţă, Protecţie
Voia lui Dumnezeu
Marţi – Chakra Gâtului

FAITH (CREDINŢĂ)

Prima Rază – Raza Albastră
Credinţă, Protecţie
Voia lui Dumnezeu

Arhanghelul Mihail este regăsit în tradiţia iudaică, cristiană şi islamică. Numele lui Mihail înseamnă “Cine este ca Dumnezeu”. În Iosif 5:13-15, el a apărut ca un bărbat cu o sabie în mână care s-a identificat ca fiind căpitanul mulţimii lui Dumnezeu. În Revelaţii 12:7, el este numit ca arhanghelul care l-a izgonit pe Satan din Paradis.

Mihail şi perechea sa divină, Faith (Credinţa), servesc în cadrul razei albastre a luminii spirituale. Ei pot asista la purificarea şi consolidarea chakrei gâtului şi în atotcunoaşterea tuturor calităţilor razei albastre. Raza albastră ne furnizează protecţie spirituală şi fizică şi reprezintă esenţialul în exprimarea corespunzătoare a puterii şi a conducerii. Este de asemenea esenţială în dezvoltarea credinţei şi în acordarea la voinţa divină şi la planul divin.

Iată un semnal rapid pe care poţi să-l trimiţi Arhanghelului Mihail dacă eşti vreodată în necaz şi ai nevoie de asistenţă imediată. Poate fi în mod special ajutător în trafic cu ghinion şi situaţii dificile de tot felul când nu se întrevede nici un alt fel de ajutor. Trimiţând această chemare cu întreaga fervoare a fiinţei tale Arhanghelul Mihail va veni instantaneu alături de tine.

Arhanghel Mihail, Ajută-mă! Ajută-mă! Ajută-mă!

ARHANGHELUL JOPHIEL

A doua Rază – Raza Galbenă
Înţelepciune, Iluminare, Constanţă
Duminica – Chakra Coroanei

CHRISTINE

A doua Rază – Raza Galbenă
Înţelepciune, Iluminare, Constanţă

Arhanghelul Jophiel, perechea feminina Christine şi echipele lor de îngeri servesc pe raza galbenă a iluminării. Jophiel înseamnă “Frumuseţe a lui Dumnezeu”. Christine insuflă materie cu lumina conştiinţei christice. Jophiel şi Christine ajută oamenii cu înţelepciune, înţelegere, inspiraţie, discernământ, discriminare, cunoscând gândul lui Dumnezeu şi toate activităţile legate de Chakra Coroanei.

Dacă ai nevoie de o minte mai ascuţită pentru a trece examenele, inspiraţie pentru proiecte de muncă sau pentru înţelegere în rezolvarea unui conflict, poţi să ceri ajutorul lui Jophiel şi al Christinei. Ei pot de asemenea să salveze oamenii de la ignoranţa şi orbirea spirituală care pot să îi reţină de la împlinirea potenţialului suprem al sufletului lor.

Iată aici un semnal rapid de trimis în orice situaţie din viaţa voastră care ar avea nevoie de mai multă intuiţie, claritate sau iluminare.

Arhanghel Jophiel şi Christine, Propagaţi flacăra iluminării prin mine!

ARHANGHELUL CHAMUEL

A treia Rază – Raza Roz – Raza Rubinie
Iubire, Adoraţie, Gratitudine
Luni – Chakra Inimii

CHARITY (CARITATE)

A treia Rază – Raza Roz – Raza Rubinie
Iubire, Adoraţie, Gratitudine

Arhanghelul Chamuel şi perechea feminina Charity servesc în cadrul razei roz a iubirii divine. Numele lui Chamuel înseamnă “Cel care îl caută pe Dumnezeu”. Chamuel s-a caracterizat ca fiind “Iubirea pură a lui Dumnezeu în manifestare clădită”. El este îngerul menţionat în Luca 22:43 care l-a întărit pe Iisus în Grădina Ghetsimani.

Chamuel şi Charity sunt emisari puternici ai divinităţii şi printre cei mai pătimaşi şi intenşi arhangheli în exprimarea iubirii. Împreună ei întruchipează marea inimă şi iubire a lui Dumnezeu Mamă-Tată pentru întreaga creaţie. Ei ajută suflete să îşi dezvolte chakra inimii şi oferă asistenţă în tot ceea ce priveşte inima. Aceasta include compasiunea, comunicare mai bună, o iubire de sine echilibrată, extinderea de sine către ceilalţi, şi crearea de frumuseţe prin arte. Vindecarea de pierderi sau sciziuni în relaţii de familie sau cu prietenii poate avea loc şi cu ajutorul acestor îngeri.

Pe lângă lucrul cu oamenii în momente particulare, Arhanghelul Chamuel,  Charity şi îngerii lor sunt implicaţi într-o mai amplă operă de a unifica sufletele gemene. Poţi chema aceşti arhangheli să te ajute în descoperirea misiunii divine cu sufletul geamăn. Poţi de asemenea să le ceri să te ajute să obţii măiestrie în cadrul razei iubirii şi să faciliteze lucrurile făcându-le să meargă lin în viaţa de zi cu zi.

Un semnal puternic pentru a-i chema în acţiune în situaţii de nevoie personală sau în caz de orice diviziune între oameni este:

Chamuel şi Charity, Lăsaţi ca Iubirea Divină să preia controlul, Acum!

ARHANGHELUL GABRIEL

A patra Rază – Raza Albă – Flacăra Învierii
Puritate, Armonie, Echilibru
Vineri – Baza Şirei Spinării

HOPE (SPERANŢĂ)

A patra Rază -Raza Albă – Flacăra Învierii
Puritate, Armonie, Echilibru

Arhanghelul Gabriel, al cărui nume înseamnă “Dumnezeu este Forţa Mea” sau “Om al lui Dumnezeu”, serveşte în cadrul razei albe a purităţii. Gabriel este recunoscut de cele trei mari religii occidentale – iudaism, creştinism şi islamism. În Islam, el este îngerul care a transmis Koranul lui Mohamed; în cadrul creştinismului, el este îngerul mesager care a anunţat Mariei că va fi mama lui Iisus.

Arhanghelul Gabriel şi sufletul său geamăn, perechea feminina Hope, asistă purtătorii de lumină în lucrul cu lumina la chakra de la baza şirei spinării şi în stăpânirea calităţilor razei albe – puritate, disciplină, speranţă, bucurie şi ordine. Serafimii lui Dumnezeu lucrează de asemenea cu Gabriel şi Hope. Serafimii vin ca purtători ai luminii lui Dumnezeu Mamă-Tată. Ei pot literalmente să-şi plaseze prezenţa deasupra noastră şi noi putem absorbi acea lumină şi energie în corpurile noastre aşa cum un burete absoarbe apa. Când dorim să ne unim conştiinţei divine prin puritatea corpului, a minţii şi a sufletului, aceşti îngeri ne pot ajuta să ne ridicăm kundalini pentru a atinge acel punct.

Gabriel, care e de obicei întâlnit cu o trompetă, este arhanghelul vestitor, anunţând fiecărui suflet de lumină vestea bună a căii de ascensiune şi uniunea finală cu Dumnezeu. El a făcut acest anunţ multora dintre noi, rezultând în imediata conştientizare că suntem chemaţi acasă şi că avem multă muncă de făcut pentru a echilibra karma noastră şi pentru a obţine acel rezultat. Cu privire la lucrul către acest nivel, Gabriel a evidenţiat faptul că adevăraţii căutători spirituali ar trebui să fie determinaţi să cunoască, să posede şi să susţină lumina, şi să fie în acelaşi timp servitori ai acesteia devenind maeştrii ai luminii.

Poţi să transmiţi următorul semnal pentru a te umple de lumină, pentru a energiza calea ta spirituală şi pentru a te împinge către ascensiunea ta:

În numele lui Gabriel şi Hope, EU SUNT un sfânt al lui Dumnezeu!

ARHANGHELUL RAFAEL

A cincea Rază – Raza Verde
Adevăr, Vindecare, Ştiinţă
Miercuri – Al Treilea Ochi

MAMA MARIA

A cincea Rază – Raza Verde
Adevăr, Vindecare, Ştiinţă

Arhanghelul Rafael, al cărui nume înseamnă “Dumnezeu a vindecat” sau “Dumnezeu va vindeca”, serveşte pe raza a cincea verde de smarald. Zoharul, un text mistic evreiesc, spune că Rafael are datoria de a vindeca pământul şi oamenii. În creştinism, el este îngerul care a vindecat bolnavii la termele din Bethesda.

Divina jumătate a lui Rafael este Maria, mama lui Iisus. Maeştrii înălţaţi au revelat faptul că Dumnezeu a chemat-o pe Maria, o arhangheliţă, să se încarneze pentru a fi într-o zi mama lui Iisus. În pregătirea pentru această misiune, Maria a servit cu mult timp în urmă în Atlantis şi a lucrat în templele de vindecare de pe acel continent. Ea este uneori chemată cu alte nume ca: Mama Maria, Fecioara Binecuvântată şi Regina Îngerilor. Mama Maria susţine concepţia imaculată pentru fiecare suflet pe pământ. Poţi să o chemi pentru a te ajuta să te aliniezi sinelui divin. Mătăniile sunt deseori folosite ca o modalitate puternică de a chema asistenţa ei.

Arhanghelul Rafael şi Maria lucrează cu studenţii în mânuirea luminii chakrei celui de-al treilea ochi. Această chakră şi raza verde se ocupă de unime, viziune, adevăr, vindecare, ştiinţă, susţinerea concepţiei imaculate pentru ei înşişi şi pentru alţii şi de dorinţa de a manifesta viaţa abundentă pe pământ. Aceşti arhangheli pot inspira muzicienii, cântăreţii şi compozitorii pentru crearea de muzică vindecătoare şi inspiraţională.

Îi poţi chema de asemenea pe Maria şi Rafael pentru vindecare pe timp de boală, când ai nevoie de viziune pentru un anumit proiect, sau când o mărire de resurse te-ar ajuta să îţi împlineşti mai bine misiunea. Şi îi poţi chema să îţi vindece sufletul de dificultăţi prezente sau traume trecute. Iată o scurtă rugăciune pentru vindecare pe care o poţi folosi oricând:

Rafael şi Maria, eu cer pentru
[numele tău şi / sau altcineva]
să fie vindecat de [numiţi starea, boala respectivă],
în concordanţă cu voia divină a lui Dumnezeu.

EU SUNT perfecţiunea lui Dumnezeu manifestată
În corp, minte şi suflet -
EU SUNT direcţia lui Dumnezeu plutind
Să vindec şi să mă păstrez întreg
!

ARHANGHELUL URIEL

A şasea Rază – Raza Vişinie şi Galbenă – Raza Rubinie
Pace, Sprijin, Serviciu
Joi – Plexul Solar

AURORA

A şasea Rază – Raza Vişinie şi Galbenă – Raza Rubinie
Pace, Sprijin, Serviciu

Numele lui Uriel înseamnă “Focul lui Dumnezeu” sau “Dumnezeu este lumina mea”. Este menţionat în câteva cărţi iudeo-creştine. De exemplu, în textul apocrif A Doua Carte a lui Esdras, Uriel este cunoscut ca arhanghelul salvării.

Uriel şi sufletul geamăn, Aurora, servesc pe raza vişinie şi galbenă, cea de-a şasea, şi ajută individual în obţinerea măiestriei în chakra plexului solar. Aceasta a şasea rază este raza serviciului şi a sprijinului, a păcii, a fraternităţii, a învierii şi a judecăţii divine a tot ceea ce este rău. Raza violet şi galbenă are urme de rubin, ceea ce adaugă intensa acţiune a iubirii divine. Aduce în faţă dorinţa de a obţine măiestrie de sine în conştiinţa personală christică pentru a servi atât lui Dumnezeu, cât şi omului.

Uriel şi Aurora aduc vibraţii de pace şi fraternitate oriunde sunt chemaţi. Oricând este nevoie de a domoli un conflict sau de a aduce sentimente de fraternitate între oameni, ei vor să ajute să fie mânuită puterea judecăţii discriminatorii purtată de lumina acestei raze, Uriel şi Aurora separă realul de ireal şi îngerii lor leagă tot ceea ce nu este de lumină în indivizi şi în pământ.

Pentru a ne ajuta să ne atingem scopurile în această viaţă, Arhanghelul Uriel ne spune să afirmăm că Dumnezeu este unul cu sinele nostru adevărat folosind această afirmaţie:

Pace, fii liniştită şi conştientă că EU SUNT Dumnezeu!

Folosind această afirmaţie poate fi adusă lumina razei celei de-a şasea a arhanghelilor în lumea ta într-un mod puternic. Creează atmosfera pentru a învinge orice este mai prejos de conştiinţa christică din interiorul nostru. Poţi să o transmiţi ori de câte ori este nevoie pentru a simţi energia în chakra plexului solar şi conştiinţa literalmente se schimbă şi devine mai paşnică.

În numele Arhanghelului Rafael şi al Arhangheliţei Aurora, PACE,
Fii liniştită şi conştientă că eu sunt Dumnezeu!

ARHANGHELUL ZADKIEL

A şaptea Rază – Raza Violet
Libertate, Milă, Transmutaţie
Sâmbătă – Locul Sufletului

SFÂNTA AMETIST

A şaptea Rază – Raza Violet
Libertate, Milă, Transmutaţie

Arhanghelul Zadkiel şi jumătatea sa feminină, Sfânta Ametist, întruchipează spiritul razei a şaptea violet şi era vărsătorului. Numele lui Zadkiel înseamnă “Dreptatea lui Dumnezeu”. El şi Sfânta Ametist ajută umanitatea în atotcunoaşterea chakrei locului sufletului.

Aceşti Arhangheli aduc flacăra libertăţii, bucuriei, alchimiei, justiţiei, transmutaţiei şi eliberarea sufletului. Putem intensifica aceste calităţi ale razei violet în viaţa noastră invocând flacăra violet prin ştiinţa cuvântului rostit.

Folosind flacăra violet se pot şterge amintiri din trecut, se poate aduce iertare şi mări bucuria spiritului în interiorul nostru. De fiecare când îi chemăm pe Zadkiel şi Ametist, care întruchipează flacăra violet, aducem schimbări pe pământ şi în noi, ne apropiem către fuziunea cu sinele nostru christic şi ajutăm la pregătirea lumii pentru venirea erei de aur. După Arhanghelul Zadkiel, succesul erei vărsătorului este dependent total de invocarea de către noi a flăcării violet şi o singură chemare a flăcării violet poate să echivaleze un milion de rugăciuni.

Îi poţi chema pe Zadkiel şi Ametist pentru a ajuta să te purifice de karma din trecut şi să aducă vitalitate nouă în viaţa ta. Făcând următoarele afirmaţii, vizualizează flacăra violet ştergând obstacolele din faţa eliberării sufletului tău:

În numele Arhanghelului Zadkiel şi al Sfintei Ametist,
EU SUNT flacăra violet în acţiune în mine acum!
EU SUNT binecuvântarea şi vivacitatea flăcării violet!
EU SUNT eliberarea de limitări!

Mai mulţi Arhangheli şi jumătatea lor:

Arhanghelii Celestiel şi Astarael
Arhanghelii Sandalphon şi Ilaniel
Arhanghelii Ophaniel şi Crystal
Arhanghelii Bodiel şi Knowledge
Arhanghelii Anael şi Hannahel

http://www.steliart.com/angelology_archangels_archeiai.html

Sursa http://www.lucratorul-in-lumina.com, Traducere Dana Dragomir

citeste si:

Cursul de Conectare si Vindecare cu Ingeri
Ingerul Pazitor
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 7,227 other followers

%d bloggers like this: