Initieri

podul triumfului

De-a lungul istoriei omenirii au existat intotdeauna metode de vindecare care se bazau pe transferul energiei vitale universale, aceeasi energie care aduce viata in univers si o hraneste. In urma cu mii de ani, tibetanii ajunsesera la o intelegere adanca a naturii spiritului, energiei si materiei, utilizand aceasta cunoastere pentru vindecarea trupurilor lor, armonizarea sufletelor si conducerea spiritelor catre experienta unitatii. Mai tarziu gasim aceasta cunoastere si în India si, de asemenea, gasim forme modificate ale ei in Japonia, China, Egipt si la culturile romane. Aceasta cunoastere a fost pastrata de misterul scolilor majoritatii culturilor antice si a fost cunoscuta in intregime numai de cativa oameni, de obicei preoti sau conducatori spirituali care in schimb, au transmis-o discipolilor pe cale orala.

Cunoasterea Reiki s-ar fi pierdut daca Dr. Mikao Usui nu ar fi redescoperit cheia care duce la refacerea unei traditii de vindecare veche de mii de ani ea aparand inca din vechile scrieri sanscrite pana la sfarsitul secolului XIX.

Oamenii foarte receptivi experimenteaza energia initierilor ca o stare de iubire. Iubirea este o putere de unire care ne conduce mai departe catre o stare de sine cu intregul creatiei. Scopul real al omenirii este sa traduca aceasta stare in realitate si sa o traiască. Iubirea este caminul sufletului, acolo unde se intoarce sa fie unita ca picatura cu oceanul nemarginit al fiintei, o stare de uniune, cunoastere si intelepciune, creativitate si armonie, realizare si eterna binecuvantare.

Manualele de studiu se trimit in format digital (pentru initierile la distanta), certificat de initiere recunoscut de Ordinului Practicienilor de Medicina Complementara si Alternativa din Romania.

Pentru sistemele Reiki recunoastere internationala

catre pagina de membru IARP ©

iarp_logo_white_outline

Karuna Reiki – lineaj William Lee Rand

membru ”International Center for Reiki Training”

ICRTTLCMemberLogoTransp120

Sisteme Reiki:

Alte sisteme energetice :

Initierile de mai sus se transmit pe nivele/ sesiuni. Informatiile legate de plata, modalitate de transmitere, precum si alte detalii se fac personal prin telefon sau email. Daca ati facut deja plata pentru o initiere puteti alege o initiere transmisa gratuit din cele marcate cu “*”.

In fiecare an sunt transmise cu titlu gratuit initieri, pentru a ajunge pretudindeni si mai ales la cei ce au nevoie de ele. Ramanand abonati site-ului http://www.naturadivina.com, veti fi informati la timp despre aceste acordaje.

Schimband lumea ta, intreaga lume va deveni ceea ce esti. O Minune!

Infolight SRL, CUI 28540361, J40/6397/2011, RO16RNCB0285122216070001 RON si RO86RNCB0285122216070002 EUR, BCR Unic Bucuresti.

Acest site functioneaza sub incidenta Drepturilor de Autor.
Toate drepturile rezervate Karyn Maria Taulescu.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 7,674 other followers

%d bloggers like this: