Palma Budhista Tibetana

Palma budista tibetana are originea intr-o serie de metode care se gasesc In manastirile din Tibet, nordul Indiei si China fiind o metoda foarte puternica folosita de catre calugarii din aceste zone. Puteti folosi aceasta tehnica fie ca o metoda de vindecare utilizand o serie de tipuri de energii (energia stelelor, soarelui, pamantului, copacilor) fie ca o metoda de dezvlotare spirituala. Dupa initiere energia Kundalini va fi trezita. Intregul sistem nu foloseste nici un simbol doar intentia, meditatia si vizulalizarea.

In primul nivel, de practician, vor fi Invatate 8 tehnici: meditatia palmei budiste tibetane, metoda deschiderii canalului central Sushumna si activarea energiei Kundalini, atingerea vindecatoare, metoda drilului, accesul la alte energii, vindecarea cu ajutorul vocii, deschiderea accesului la energia lunii si a stelelor.

In al doilea nivel, de Maestru, vor fi Invatate 12 tehnici: haina aurie, intarirea energiei Tummo, palmele aurii videcatoare, palmele focului auriu, palmele aurii ale dragonului, meditatia activarii chakrei a VIII-a, activarea energiei Shaktipat, metoda de initiere in palma budista si metoda de autoinitiere in acesta energie, ori de cate ori dorim.

Initierea se poate transmite si la distanta.

Infolight SRL, CUI 28540361, J40/6397/2011, RO16RNCB0285122216070001 RON si RO86RNCB0285122216070002 EUR, BCR Unic Bucuresti.

Acest site functioneaza sub incidenta Drepturilor de Autor.
Toate drepturile rezervate Karyn Maria Taulescu.

Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

Alături de 8,139 de alți urmăritori

%d blogeri ca acesta: