Piramida si Templul de Lumina al Atlantilor

Atlantean-Pyramid
Atlantii au fost o mare civilizatie care au existat odată în a treia dimensiune. Procedura initierii a fost creata de marele preot atlant, Tehuti, şi plasat în Piramida atlanta, care era inalta de aproximativ 3000 de metri.
Cand civilizatia Atlantidei s-a sfarsit, multe dintre sufletele atlantilor au plecat catre alte civilizatii incluzand pe cea din Egipt. Ei au fost vindecatorii, profesorii, preotesele, preoţii, scribii, oameni de ştiinţă, astronomii şi artistii. Cunostintele lor au fost depozitate în cadrul codificărilor genetice care urmează să fie reactivate atunci când urmatorul „ciclu de timp,” se va finaliza.
In acel moment ei se vor întoarce la roluri similare cu cele pe care le au jucat în Atlantida. Prin iniţieri similare cu cele din Atlantida se vor trezi amintirile lor, astfel intelegand cine sunt si care este rolul lor acum.. Ei se vor intoarce pentru a ajuta sufletele sa devina initiate a stiintei sacre din nou, cand planeta se va muta la noua frecventa.
Initierea este o meditatie ghidata si un acordaj care iti va permite alinierea la frecventa care te conecteaza cu Inregistrarile Akashice, amintirea si intelegerea originii sufletului tau cat si scopul tau Acum.
Initierea se poate transmite si la distanta.

Infolight SRL, CUI 28540361, J40/6397/2011, RO16RNCB0285122216070001 RON si RO86RNCB0285122216070002 EUR, BCR Unic Bucuresti.

Acest site functioneaza sub incidenta Drepturilor de Autor.
Toate drepturile rezervate Karyn Maria Taulescu.

Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

Alături de 8,177 de alți urmăritori

%d blogeri ca acesta: